Tranche Kayseri Pastımalı Yumurta İçindekiler? Orijinal kuşgömü Kayseri pastırması, tereyağı, eser miktarda tuz ve organik yumurta.
Kayseri Pastırmalı Yumurtayı Nasıl Yapıyoruz? Tranche olarak, tadını ve kıvamını koruması için çelik sahan kullanıyoruz. Çelik muhteviyatı gereği ısıyı koruyan bir metal olduğu için, ateşte bekletme oranı çok önemli, Sahan ısıttıktan hemen sonra tereyağı atıyoruz ancak yağı yakmamaya özen gösteriyoruz. Pastırma doğal olarak kendisi de olgunlaştığı için pastırmaları koyduktan 20 saniye sonra hemen yumurtasını kırıp karıştırıyoruz. bu sayede pastırmaya öz tadı hem sahanda hem de kendi içinde kalarak suyunu kaybetmeden servis ediyoruz. pişirirken en çok dikkat edeceğimiz şey ise ateşin ne fazla ne de az olması
Servis Edilen Saat Aralığı Nedir? Tranche kahvaltı ürünlerinin tamamı saat 09:00 da başlayıp öğleden sonra 15:00 e kadar devam etmektedir. çok özel bir durum olmadıkça 15:00 den sonra servis edilmez.
Taksit seçenekleri için Üye Girişi Yapmalısınız.